god-reise

Avdragsfri periode
Mange långivere vil gi deg en avdragsfri periode hvis du ønsker det. Da slipper du bekymre deg for innbetalinger før du er hjemme igjen fra ferien. Hvor lang avdragsfrihet du får er noe du skal avtale med finansieringsbanken. Noen selskaper gir deg muligheten til å anføre dette på søknaden, men det gjelder ikke alle. Sjekk dette når du søker og hvis du er i tvil kan du kontakte banken direkte.
En avdragsfri periode gir deg muligheten til å reise på ferie uten at du behøver å forholde deg til nedbetalingen med en gang pengene er utbetalt på konto. Da kan du bekymringsløst reise på ferie og betale ned igjen på lånet når du har fått samlet deg og er tilbake igjen på jobb.
Du kan også kontakte långiver hvis du har behov for en avdragsfri periode senere hen. Du skal bare være oppmerksom på at rentene vil løpe uansett, men du slipper å betale inn lånet i en avtalt periode. Dette kan være nyttig hvis du trenger litt ekstra penger neste ferie, for eksempel, og kredittselskapene pleier å være ganske medgjørlige når det kommer til dette.

Hvordan finne et forbrukslån til reise

Det er lett å finne et forbrukslån til reise, men det er ikke så lett å vite hvilket du skal velge. I hovedregel er det hvor du får den laveste renten. Det er anbefalt å sende ut flere søknader samtidig slik at du kan vet cirka hvor landet ligger. kapitalkassen.no kan gjøre jobben for deg ved å sende ut søknader til flere banker samtidig. Da får du flere uforpliktende tilbud du kan velge mellom, noe som kan spare deg for mange penger!
Forbrukslån til reise gir deg muligheten til å reise hvor du vil når det passer deg. Noen ganger klarer vi ikke å planlegge utbetalinger og økonomi så det passer med ferien. Det kan også være at du venter en utbetaling, men at den ikke kommer før ferien din er avviklet. Det kan være mange årsaker til dette, og da er det kredit å ha alternativer tilgjengelig. Det er mange tilbud på markedet å velge mellom. Få flere uforpliktende tilbud på en gang så du kan velge og vrake i de beste renter og vilkår. Det er fornuftig og sparer deg for tid og penger!

Hvordan søke et forbrukslån til reise

Selve søknadsprosessen er relativt enkel. Noen selskaper har en veldig enkel søknadsprosess hvor du skal bruke BankID. Da får du gjerne sendt av gårde søknaden i løpet av minutter. Det kan være litt slitsomt å plotte inn alle opplysningene flere ganger, hvis du skal sende ut mange søknader.
De fleste långivere vil ha noen utfyllende opplysninger om deg og din økonomi. Det er heller ikke uvanlig at de tar en kredittsjekk av deg, hvis det er første gang du skal låne penger, og du får vite hvilke dokumenter de har behov for. Når alle dokumentene er sendt inn vil de sette i gang med å ferdigbehandle søknaden din. Hvis långiver har behov for mer utfyllende opplysninger vil de ta kontakt med deg og veilede deg slik at du vet hvor du kan innhente disse opplysningene. Eksempler på hvilke opplysninger som er nødvendige, er skatteoppgjør, leiekontrakt, lønnslipper osv.
Du finner disse opplysningene på offentlige portaler (Altinn), hos arbeidsgiver eller i en eventuell husleiekontrakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *