I forhold til andre utviklerkonferanser er NDC utrolig gunstig rent kostnadsmessig. Og hvis du ikke allerede har kjøpt billett, råder vi deg til å gjøre det nå. Antall billetter er begrenset, og det kan fort bli utsolgt!
Sammenlikner du NDC med andre konferanser, vil du fort se at det er økonomisk gunstig å delta. Mange sparer både reise og hotellopphold fordi konferansen holdes i Norge. I og med at konferansen arrangeres over tre dager – og ikke en uke som ofte er vanlig – gir dette ytterligere besparelser i form av lavere hotellregning og mindre tapt arbeidsfortjeneste.

Sender flere medarbeidere
–Interessen for konferansen har så langt vært upåklagelig, noe som blant annet skyldes at mange bedrifter velger å sende flere medarbeidere enn før, sier Kjersti Sandberg, som er ansvarlig for NDC 2009. De økonomiske besparelsene gir en fin mulighet for at enda flere fra samme bedrift kan delta sammen og dele inspirasjon, sier hun.

– Når man jobber med en konferanse som utvikler seg til å bli av et slikt kaliber som NDC 2009 er det vanskelig å undertrykke et stort smil når man snakker om det. NDC debuterte i 2008 med det som må kalles en braksuksess. Sammen var vi 1000 mennesker som gjennomførte den største .NET⁄smidige orienterte konferansen i Norge til da, opplyser Kjersti Sandberg.

Gleder oss sinnssykt!
–Da er det heller ikke vanskelig å forstå at vi gleder oss helt sinnssykt til årets NDC. I år har vi mye større lokaler og har fått med oss et enda sterkere sett med foredragsholdere, sier Rune Grothaug fra Microsoft.

– Vi har Scott Hanselman, Craig Larman, Mary Poppendieck, Rafal Lukawiecki, Mike Cohn, Ted Neward og en drøss andre eminente foredragsholdere. I tillegg har vi planer om å gjøre Hanselminutes live, Carl og Richard fra DotNetRocks TV kommer for å gjøre opptak og ikke minst har vi hyret Datarock som årets NDC–underholdning, det sensasjonelle Bergensbandet som har gjort seg bemerket i hele verden.

–I 2008 deltok 1000 utviklere. Nå gjenstår det bare å se hvor mange vi blir i år. Vi vet ikke. Vi vet bare at vi har laget en høyeksplosiv utviklerkonferanse og at billettene selges i et tempo som øker hver eneste dag, avslutter Grothaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *