I NDC sitt aller første år tok det helt av og nærmere 1000 betalende deltakere inntok SAS–hotellet på Holbergs Plass i Oslo. Det førte til at det ble temmelig fullt og vi fikk en stor utfordring med å få alt til å fungere. Vi måtte ta i bruk alt som fantes av tilgjengelige rom for rett og slett å få plass til alt som skulle skje. Les resten av artikkelen for å finne ut hvordan vi har tenkt å løse dette i 2009.

Deltakerne følger godt med på agile-panelet ledet av Scott Hanselman under NDC 2008.
NDC2009 skal arrangeres på Telenor Arena. Telenor Arena har over 9000 m2 gulvflate og er et helt nytt anlegg for fotballkamper, konserter og andre større underholdningsarrangementer. Det er en av Nordens definitivt største overbygde arenaer og har et permanent tak.

Arenaen har plass til maks 23 000 besøkende f.eks under en rockekonsert. Dette blir testet allerede i februar 2009, når AC⁄DC kommer til Oslo og Telenor Arena. Her skulle det med andre ord være mer enn plass nok for NDC.

Inne på selve arenaen blir det lagt til rette for 5 saler med plass til minst 500 i hver. I tillegg legges det opp til en hovedscene der 2 000 får plass. Det er satt av rikelig med plass til både partnere, mingleområder og selvsagt matserveringen.

Skulle vi ha behov for å kommunisere endringer underveis, f.eks i det oppsatte programmet, vil dette skje via en av de to hovedskjermene på henholdsvis 55 og 35 kvadratmeter. Det skulle bli tydelig nok for noen og envhver.

Vi er godt i gang med mange sider av planleggingen av neste NDC og har du innspill er du selvsagt velkommen til å kontakte oss.

Send tips til Kjersti (Programutvikling) eller Rune (Microsoft)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *